Extra “Inspiratie en Energie” in het Afvalcafé!

Het Afvalcafé groeit snel. Wij vinden het erg leuk om te zien dat veel mensen, net als ons, geïnteresseerd zijn in kennis en innovatie in de afvalbranche. Hiermee hebben we de juiste snaar geraakt! Hoe kunnen we nu doorpakken? Wij willen graag onze inspiratie en energie met u in de praktijk delen. Lees meer over “Het Afvalcafé”.

Deze groei vraagt om een professionelere aanpak. Om dit te faciliteren hebben we het Afvalcafé team uitgebreid met 5 nieuwe actieve leden. Daarnaast hebben we een aantal rubrieken toegevoegd om inspiraties te delen. We zijn nu in staat om het Afvalcafé nog beter te exploiteren.

Nieuwe leden
Borging van innovatie en kennis in de praktijk kan het beste worden uitgevoerd door mensen die juist uit de praktijk komen. Daarom hebben we een aantal leden gevraagd om actief betrokken te zijn en zich meer in te zetten in het Afvalcafé.

Met trots introduceer ik onze nieuwe leden: Rob Italiaander, Ellen Hermens, Harrie Nouwens, Willem van het Geloof en Erik Langhorst. Allen zijn zeer betrokken in de afvalbranche. Elke teamlid zal vanuit zijn expertise zijn/haar inbreng geven in onze bijeenkomsten. Daarnaast zullen ze op deze site artikelen over innovatie en kennis publiceren. Lees meer over “Onze teamleden”

Nieuwe rubrieken
We willen “JOU” uitdagen om ook mee te doen in het Afvalcafé. Bent u een kennisdeler of een innovatie vermenigvuldiger? Wilt u met ons naar een hoger niveau? Betekent voor u ook delen = vermenigvuldigen?

Onze eerste “Innovatie vermenigvuldiger” is Felienne Hermans over “de gevaren van spreadsheets” Felienne neemt u graag mee in haar kijk op het gebruik van excelsheets. Hierin worden veel fouten gemaakt! Lees mee hoe je dit toch eenvoudig onder controle kunt krijgen.

Doe ook mee en schrijf je in. Kennis deler | Innovatie vermenigvuldiger | Afvalcafé on tour

Innovatie & creativiteit.
Innovatie is voor veel bedrijven van levensbelang om ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn.

Creativiteit van medewerkers staat aan de basis van deze innovatie. Hoe creëer je een innovatieve cultuur waarin individuele creativiteit de ruimte krijgt en zelfs kan groeien? En hoe vertaal je persoonlijke ontwikkeling van mensen naar een team en de organisatie als geheel zodat het bijdraagt aan de continuïteit van het bedrijf, de vernieuwing van talent en de motivatie van alle medewerkers?

Het Afvalcafé gaat onderwerpen door een andere bril bekijken. “Out of the box” in Workshops. Van het verleden leren en anticiperen op de toekomst. Creativiteit stimuleren door te kijken op verschillende manieren. Als we langer stilstaan en/of dieper op onderwerpen ingaan kunnen we elkaar beter verstaan en worden we door nieuwe inzichten geinspireerd. In onze linked-in groep of op onze bijeenkomsten kunnen we dan ook stap verder gaan.

Meer achtgrondinformatie staat in de rubrieken Trendradar | Innovaties uit het verleden | Kunst in het Afvalcafé.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s