Delen is vermenigvuldigen

Waarom zou “jij” nu jezelf in de “Stoplights” zetten? Wat is bijvoorbeeld de “kracht” van internet? Hoe kun je een ander laten weten dat je expert bent op een bepaald onderwerp of vakgebied. Simpel: “laat zien” waarmee je bezig bent. Het is echt kinderspel om mensen op deze manier te leren kennen en/of je innovaties met elkaar te delen.

Stel jezelf de vraag: “Welke waarde kan jij toevoegen om innovaties tot stand te laten komen?” en “Wat doe jij eraan om je werk beter te kunnen doen?”

Hiervoor heb je wel een netwerk nodig. Het voordeel van kennisdeling via internet is dat je snel een groot bereik hebt. Je komt juist op plaatsen, waar je fysiek nooit kan komen. Door jouw boodschap krachtig te promoten in een bepaalde doelgroep levert dit een ongekend mooi resultaat op.

Waarom delen = Vermenigvuldigen? Stijn Zeeman is één van de oprichters van de OpenCoffee in Breda. Stijn legt enthousiast uit in onderstaande filmpje hoe kennisdeling met “Social media” werkt.

Stijn Zeeman van The Next Trainer geeft uitleg over kennisdeling met Social Media

Wil jij net als Felienne Hermans ook je kennis en/of innovaties delen op deze site: schrijf je nu in één van onze rubrieken: kennis deler of innovatie vermenigvuldiger in .Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s