Afvalcafé verwelkomt haar 500ste lid!

Wij verwelkomen Elly Dorland als 500ste lid van het Afvalcafé.

Elly is verantwoordelijk voor het “Inspirience Center” (IC) in Zaltbommel. Het Afvalcafé heeft Elly een aantal vragen gesteld over de huiskamer van Qurius waar het eerstvolgende Afvalcafé gehouden wordt.

Waarom ben je lid geworden van het Afvalcafé? Graag wil ik jullie persoonlijk voor de 11e December uitnodigen in Zaltbommel. Nu kan ik ook een gezicht achter het Inspirience Center laten zien en onze faciliteiten en gastvrijheid onder de aandacht brengen.

Wat spreekt jou aan in het Afvalcafé? Ik ben geïnspireerd geraakt door het gedachte goed van de “Circulaire Economie”. Vanaf nu is mijn reis dus begonnen. We gaan uitzoeken hoe we in de toekomst dit thema in het IC kunnen concretiseren. We denken bijvoorbeeld aan een soort “rouleersysteem” met betrekking tot de inrichting. Door met een aantal partijen steeds de inrichting aan te passen kunnen we onze bezoekers blijven “Inspireren” en “Verrassen”.

Waarom zou iedereen kennis moeten maken met het IC aan de A2? In een huiskamersfeer kunnen vrienden van het Inspirience Center elkaar ontmoeten, netwerk vergroten en gebruik maken van onze faciliteiten, zoals o.a. “De Cube”, “De Stage” en “Het Nieuwe Werken”. Daarnaast kunt u uitgebreid gebruik maken van de The Colour Kitchen at Work en is er gratis Wifi.

Mensen zijn altijd blij verrast bij de eerste indruk, onze gastvrijheid, heel inspirerend. Het is heerlijk om hier een dagje te werken in een ontspannen sfeer.

Hoe omschrijf je met een paar woorden de sfeer van het IC? “Kleurenrijk”, “Gemoedelijk” en “Gezellig”.

Is iedereen altijd welkom? Ja, iedereen is welkom! Je kunt “vriend” worden van het Inspirience Center. Je krijgt dan een pasje en dan ben je tijdens kantooruren welkom met je relaties. Er melden zich momenteel veel nieuwe vrienden van het IC aan. Bijvoorbeeld bij de Open Coffee en andere evenementen. Leuke voorbeelden uit de praktijk: Bob de Ronde partners vergaderd hier iedere week en geeft zijn trainingen nu centraal bij ons in het land. Er komen per dag meer dan 50 mensen op bezoek in een inspirerende omgeving.

Inspirience Center: op een leuke ongedwongen manier elkaar ontmoeten met alle faciliteiten op een A locatie in het land.

Kun jij iets vertellen over de laatste ontwikkelingen?

The Colour Kitchen
The Colour Kitchen is nieuw: hiervoor hebben we een bewuste keus gemaakt waar ik trots op ben. Dit is een sociaal maatschappelijke organisatie waarin mensen nieuwe kansen krijgen voor de toekomst. Hoe en wie? Er werken mensen met een beperking die onder professionele begeleiding een diploma kunnen halen. Wat mij verder erg aanspreekt is dat The Colour Kitchen gebruik maakt van dagverse en regionale producten.

Exposities
Wij hebben al een aantal succesvolle exposities gehouden o.a. van Bas van Meegen, Henk Dillerop en Nanda Alebeek. We willen dit graag ook in het Afvalcafé gaan organiseren.

Passie
Vrienden van het Inspirience Center delen maandelijks hun passies. Bijvoorbeeld: “Doelen bereiken”, Passie voor de piano en ervaringen van een wereldreis. In een informele sfeer kunnen onze vrienden gebruik maken van de faciliteiten en kun je je familie en vrienden uitnodigen.

Het Afvalcafé
Meld je hier aan voor het Afvalcafé op 11 december 2012 van 15.00 t/m 18.30u in Zaltbommel.


One Comment on “Afvalcafé verwelkomt haar 500ste lid!”

  1. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
    Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such
    info much. I was seeking this certain info for a long time.
    Thank you and good luck.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s