“Kennis-deler”


Ben jij één van onze kennis-delers?

 

Kent u dat gevoel: “ik wil best mijn kennis delen, maar ik wil er ook niet te koop mee lopen” of “om nou net even iets beter uit te blinken in een antwoord op linked-in in een discussie is niets voor mij”, maar kennis delen vind ik juist wel leuk. Voor deze afvalcafédeelnemers is deze rubriek.

Er zijn veel branchegenoten die kennis en ervaring hebben opgedaan in hun vakgebied. Dit kan gaan om recente activiteiten, projecten of langdurige kennis in je functie. In de praktijk zie je dat wanneer er kennis wordt gedeeld er daarna nog meer kennis gedeeld wordt en dat er dan een sneeuwbaleffect onstaat die veel nieuwe ideeën oplevert. Je helpt elkaar om gezamenlijk op een hoger plan te komen.

Plaats een oproep om gezamelijk te gaan innoveren, verwijs naar je eigen site voor meer achtergrondinformatie of geef een workshop in onze Afval-lab.

Voordelen om mee te doen?

  • Zet uwzelf op een leuke manier in kijker.
  • Deel uw ervaringen en kom met elkaar in contact.
  • Bevorder kennisdeling en samenwerking

Indien u uw kennis wilt delen kunt u dit hieronder omschrijven en neemt het Afvalcafé team contact met uw op en krijgt u na wederzijdse goedkeuring vermelding op onze website.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s